A IX-A CONFERINTĂ NATIONALĂ A SOCIETĂTII ROMÂNE
DE ULTRASONOGRAFIE ÎN MEDICINĂ SI BIOLOGIE


Craiova, 2-3 IUNIE  2007

 

Welcome

Informatii

Program

Inscriere

Euroson

Sponsori

Craiova

Contact

 

 
Invitatie SRUMB
 
SRUMB membership

 


SRUMB - Secretariat

Stimate coleg,

În acest an manifestarea stiintifică natională, Conferinta Natională, va fi organizată de către Universitatea de Medicină si Farmacie din Craiova, în perioada 02-03 iunie, fiind precedată, în zilele de 31 mai - 01 iunie, de Cursul European EUROSON SCHOOL "Guidelines in Gastroenterological Ultrasound". Cursul va cuprinde o serie de conferinte privind utilitatea ultrasonografiei în patologia gastroenterologică, conferinte prezentate de importante personalităti europene invitate. Organizarea cursurilor europene cu profil de ecografie reprezintă deja o traditie pentru societatea noastră, aflându-se în acest an la a 7-a editie consecutivă.
Creditarea UMF Craiova, pentru organizarea celor două manifestări stiintifice, ne onorează si ne obligă la un efort comun, sustinut, pentru promovarea lor si pentru desfăsurarea lor la un înalt nivel stiintific. Pentru realizarea acestor obiective, dar si pentru dezvoltarea activitătii societătii sunt prezente în preocuparea Comitetului Director o serie de actiuni si activităti, pe care le veti găsi inserate pe site-ul Societătii Române de Ultrasonografie în Medicină si Biologie http://www.srumb.ro, site pe care veti putea consulta si mesajul noului presedinte ales al societătii prof.dr.Ioan Sporea, din Timisoara.
Trebuie avută în vedere si conexiunea societătii noastre la EFSUMB, Federatia Societătilor Europene de Ultrasonografie în Medicină si Biologie, în special în perspectiva anului 2007, al integrării noastre europene.
 
Vă adresăm invitatia de a deveni membru al Societătii de Ultrasonografie sau de a vă reînnoi statutul de membru, astfel încât si regiunea noastră să beneficieze de un număr important de membri. Vă prezentăm în continuare modalitatea de înscriere în societate, cu mentiunea că membrii activi ai societătii vor beneficia de o reducere substantială a taxelor de participare la Conferintele Nationale, precum si de calitatea de membru al Federatiei Europene EFSUMB, primind totodată în contul cotizatiei si Revista Română de Ultrasonografie, singura publicatie românească de Imagistică Medicală, cu aparitie constantă, în ultimii 9 ani.
Taxa de membru SRUMB pentru anul 2007 este în valoare de 170 lei (RON). În cotizatia de membru este inclusă Revista Română de Ultrasonografie si afilierea la Federatia Europeană de Ultrasonografie (EFSUMB) (8 euro).
Taxa se plăteste la: Banca Română de Dezvoltare Societe Generale, sucursala Cluj Napoca,
Titular cont: SRUMB - CF 10 23 26 79, Cont nr. RO 36 BRDE 130 SV 07 99 88 71 300,
Nu uitati să notati numele dumneavoastră. Dovada plătii împreună cu datele personale se trimit prin fax (0256-488003) la secretariatul SRUMB, pentru centralizare.
 
Datele secretariatului SRUMB pentru corespondentă: Dr. Adina Gută - tel. /fax. 0256-488003, mobil. 0723-381721, 0722-444768, Email: adinaguta@yahoo.com, secretariat@srumb.ro.
Vă reamintesc, în încheiere, că anul 2007 are pentru Craiova si regiunea Oltenia, dincolo de semnificatia de organizator al manifestărilor nationale si pe aceea de continuator al unei traditii memorabile, cea a celei de a 2-a Conferinte Nationale de Ultrasonografie, din 1999, manifestare care a rămas de referintă în seria manifestărilor de ecografie. Anul acesta dorim să o reiterăm, o dată cu o serie de manifestări jubiliare, pentru a sărbatori împlinirea în 2007 a 10 ani de existentă a Societătii Române de Ultrasonografie, a 40 de ani de practică a ultrasonografiei în România si...a 20 de ani de practică a aceleiasi metode de diagnostic în Craiova!
Vă invităm să fiti alături de noi în realizarea acestor ample demersuri aniversare.
 
Cu deosebită consideratie,
Conf. Dr. Viorela Enăchescu
Secretar general al SRUMB
Martie 2007

Copyright (c)2006 Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova